De inrichting van SkyPalace is chique en stijlvol, een ambiance met allure van een hedendaagse verwenning. Skypalace bevind zich op de 2e verdieping met een mooi uitzicht, de zaal heeft een gevel van glas en een ruim terras rondom de zaal. Dit maakt de zaal zeer bijzonder en uniek in Nederland. De zaal is goed in te delen voor een intiem exclusief feest voor 100 personen of een gezellige knalfeest voor 500 personen.

Natuurlijk moet alles perfect geregeld wordt, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Het organiseren van een professioneel en gezellig feest is echter vakwerk waarbij vaak de kleine details een grote rol spelen. Wij kunnen u hierin adviseren, zodat uw bruiloft of partij een onvergetelijke gebeurtenis wordt.

Wij kunnen al uw zorgen uit handen nemen, van de camera tot aan de catering, van de decoratie tot aan het drinken, alles zal nauwkeurig en tot in de puntjes verzorgd zijn.

Wij hebben ervaring en diensten voor diverse culturen: De Hollandse, Surinaamse, Marokkaanse, Hindoestaanse, Turkse, Iraanse, Irakese , Pakistaanse en Afghaanse feesten.

Onze event managers hebben een achtergrond met uw cultuur, waarden en normen. Hierom kunnen wij voor elk traditie catering, decoratie en diverse diensten geheel op maat leveren.

Bel ons vrijblijvend en vraag naar de mogelijkheden.